Lær at synge som en lille fugl

Hvad er Twitter?

Twitter er vel det sociale medie, der skiller sig mest ud fra de øvrige. Siden lanceringen af siden i marts 2006, har man nemlig holdt fast i konceptet om de 140 tegn. Længe var det bare tekst og links man brugte til sine tweets, men også billeder og videoer har med stor succes haft deres indtog på Twitter.

Kom godt fra land (reden)

Det er faktisk ikke så let, som man umiddelbart skulle tro (nu er det, at du skal spørge, hvad er ikke så let?). Ja, det der Twitter-noget. Hvor er jeg glad for at du spørger. Hør lige med her. Opgaven går i sin enkelthed ud på at ved hjælp af 140 tegn at formidle et budskab (også kaldet et tweet).

So far, so good (tænker du nu), men hvor meget er det lige, at 140 tegn er?

Så lidt tekst har du at gøre godt med på Twitter

Lidt basic info om Twitter:

  • På Twitter er du offentlig og alle kan følge dig (også selvom du ikke følger dem)
  • Det er let at deltage i festen. Brug flittigt #hashtags (også kaldet havelåge). Både dine egne, men også andres
  • Skab større interaktion med billeder og videoer (over 30% flere retweets. Ja, jeg ved godt, at du måske ikke ved, hvad retweet betyder, men det lyder s…. godt)
  • Over 170.000 danskere har en profil
Er du bange for spøgelser?

SNAPCHAT

Lær at kommunikere på verdens næststørste søgemaskine med over EN milliard brugere. Jeg hjælper dig i gang med din egen kanal.

Er du social nok?

FACEBOOK

Ja, det er stadig her, at næsten 3,5 millioner af os ”liker” kattevideoer. Er det ikke på tide med noget indhold folk gider se? Lad mig vise dig, hvordan.

2-5

INSTAGRAM

Se nogle af de utalige muligheder, der findes for at kommunikere på Instagram. Små 800.000 danskere er allerede i fuld gang med festen.

Navigation
×