Mød dine Facebook følgere i øjenhøjde

instagram

Vi er over 1.2 milioner danskere på Instagram (eller der findes 1.2 mill. konti) og af disse poster ca. 350.000 brugere dagligt på Instrgram mens yderligere ca. 160.000 bruger det næsten dagligt. I følge Gallup, var der i 2014 omkring 820.000 danskere, der postede noget mindst én gang om måneden.

Vidste du f.eks. at Instagram stadig er vores foretrukne platform, når det gælder billeddelling?

Platformen har nu over 300 mio. daglige brugere, der tilsammen deler mere end 70 mio. billeder og videoer hver dag – ganske imponerende!

En bred vifte af brands, kendte, virksomheder og alle os andre, der elsker at dele billed- og video opdateringer med omverdenen.

Nye muligheder

Instagram har netop åbnet op for annonceringsmuligheder, hvilket gør platformen ekstra spændende, når I skal lægge jeres digitale strategi.

Skal vi kvidre?

TWITTER

Hvor skarp er du til at formidle dit budskab med 140 tegn? Over en halv million danskere tweeter allerede hver måned. Vil du ikke tweete med?

Er du bange for spøgelser?

SNAPCHAT

Lær at kommunikere på verdens næststørste søgemaskine med over EN milliard brugere. Jeg hjælper dig i gang med din egen kanal.

Er du social nok?

FACEBOOK

Ja, det er stadig her, at næsten 3,5 millioner af os ”liker” kattevideoer. Er det ikke på tide med noget indhold folk gider se? Lad mig vise dig, hvordan.

Navigation
×